Testimonials

Read what our customers has to say!

Great quality hoodie that also looks great on! Love the design and the best thing about it – you can combine it with various styles to look sporty or chic to suit the need. Wearing this hoodie easily draws compliments and you will never find another one just like yours which makes it that little bit special. Loving my Räkä.

Räkä #3/100

The only hoodie I wear also when visiting downtown/night life. Black, slim fit, great lines = always classy. The collar stands straight and firmly. Easily my best hoodie.

Räkä #14/100

Unique details with logo are nice nice... Räkä in hood and sleeve. Among great cut and fit I like the pink details in unique places. I love Räkä ziphood, really I do!!!

Räkä #94/100

I dig

Räkä #97/100

Mycket snygg hoodie med hög kvalitet.

Räkä #57/100

Jag fick nr 69 i födelsedagspresent och jag är mycket nöjd. Designen är stilren och tröjan är mycket bekväm. Även passformen är perfekt.

Räkä #69/100

Paras huppari ikinä. Voi pestä ja pitää, ei nyppäänny eikä värit haalistu sekä pitää muotonsa. Tykkään todella paljon!

Räkä #32/100

Hyvä laatu, malli on persoonallinen ja toimiva, ja huppari ei tosiaan haalistu pesussa. Edes hiki ei kuluta kangasta kuten monien muiden huppareiden kanssa käy. Ja paljon saanut kehuja eli todellakin toimii!

Räkä #31/100

Näyttävä muotoilu ja hyvän tuntuinen päällä

Räkä #66/100

Mahtava huppari! Ensi kerralla ostan kaksi niin voin pukeutua tyylikkäästi aina ja koko ajan, vaikka toinen olisi hukassa tai pesussa. Ps. Räkä Kestää pesunkin aivan hyvin. T:Pehu 37 v.

Räkä #63/100

Näyttää hyvältä, ainakin mun päällä! Voi hyvin pukea tilanteisiin, mihin "normihuppari" liian arkinen. Terveisin, Mr Räkä nro 41.

Räkä #41/100

Ostin kaksi, itselleni ja Pialle toisen.... Nyt kaveri kysyy mistä saisivat ostaa ollaan todella tyytyväisiä huppareihin. Nuorisomme (18-22 v.) haluua myös nuo... Ostoksille siis.

Räkä #2/100

Huppari on materiaaliltaan kestävä, useamman kerran pestyäkin ei ala nyppyyntymään. Väri ei ole haalistunut yhtään. Malli on hyvä ja tuntuu päällä mukavalta, laadukkaalta ja kestävältä! Ei ole kutistunut myöskään pesussa, eikä räkä hupparin kanssa ole sitä oloa että pitäisi kokoajan kiskoa ja venyttää muotoonsa kuin monien muiden collageiden kanssa käy. Tykkään!

Räkä #18/100

Laatu on kilpailukykyinen ihan johtavien hupparivalmistajien kanssa. Itse olen mennyt asiakastilaisuuksiinkin tällä, siinä missä esim. Peak liian sporttinen. Tulen tilaamaan uutta mallia kun valmistuu. Työni puolesta nähnyt paljon eri valmistajien tuotteita ja laatua, mutta Räkää voin lämpimästi suositella.

Räkä #8/100

Räkä yllätti oikeesti mut! Tolla leikkauksella toi huppari hakkas kaikki aikasemmat golleget ihan 5-2! Parasta Fin-Swe yhteistyötä ikinä!

Räkä #33/100